Nieuws

Het laatste nieuws met alles over Trekkertrek Zuid Beijerland

Ook voor de jongste supporters is er een leuke prijs te verdienen. Wie maakt de leukste/mooiste/grappigste kleurplaat van onze wedstrijd?

Zowel op vrijdag als op zaterdag is er genoeg te doen voor kinderen!Kom je ook?

De startlijsten staan online.

Vanaf vandaag zijn er weer twee pagina’s bijgekomen op onze website. Het gaat om informatie over het baanschema en het programma van de vrijdag en de zaterdag waarop het evenement zal plaatsvinden.

De inschrijfperiode is afgelopen. We hebben weer veel deelnemers voor vrijdag 31 mei & zaterdag 1 juni!

Vanaf vrijdag 8 maart t/m maandag 18 maart kan je online inschrijven om deel te nemen aan Trekkertrek Zuid-Beijerland op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019. Schrijf deze data in je agenda of volg ons op Facebook!Klik hier voor de klassenindeling van 2019Klik hier voor het reglement van 2019Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019 is de volgende editie van Trekkertrek Zuid-Beijerland!
De kick-off party met onze vrijwilligers was erg geslaagd. Wij hebben er zin in!

ZUID-BEIJERLAND – “Zo willen we het zien!” schalde de presentator van Trekkertrek in Zuid-Beijerland door de luidspreker, terwijl een trekker zich met brullende motoren naar de full pull probeerde te rijden.

Het was een geslaagde dag voor Trekkertrek Zuid-Beijerland. Met ruim 4.000 bezoekers en heerlijk zomerweer kan er nog nagenoten worden van de foto’s die tijdens het evenement zijn gemaakt.

Na twee geweldige dagen moet er ook opgeruimd worden. We worden weer goed geholpen door onze vrijwilligers, nog even en het terrein is weer helemaal schoon.

Voor alle sponsors, deelnemers, vrijwilligers en bezoekers, dank jullie wel dat jullie erbij waren!

© Copyright - Stichting Trekkertrek Zuid-Beijerland | Hogeweg 2, 3284 KG Zuid-Beijerland | info@trekkertrekzuidbeijerland.nl