Trekkertrek Zuid-Beijerland 2019 zit er weer op!

“Zo willen we het zien!” schalde de presentator van Trekkertrek in Zuid-Beijerland door de luidspreker, terwijl een trekker zich met brullende motoren naar de full pull probeerde te rijden. Hoe meer rook en geluid hoe beter. Afgelopen vrijdag en zaterdag was het de 11e keer dat de Trekkertrek in de Hoeksche Waard plaats vond.

Het tweejaarlijks evenement van Stichting Trekkertrek Zuid-Beijerland is enorm populair. Het trok dit jaar maar liefst 5.000 bezoekers, waaronder vele kinderen. De organisatie bood alles om de hobbysporters de gelegenheid te geven de show te stelen. De strijd werd gestreden op een echte kleibaan. Daarnaast was er voor kinderen van alles te doen, waaronder kinderskeltertrek, een skelterbaan, draaimolen, bungeejump trampolines en verschillende springkussens. Door het schitterende weer was het gezellig druk bij de eet- en barpunten op het terrein. Zo was er onder andere een broodje Full Pulled Pork verkrijgbaar.

De vrijdagavond stond in teken van de vrachtwagentrek. Naast de vrachtwagens gingen er ook diverse trekkerklassen over de baan. De strijd ging er hard aan toe voor de fel begeerde eerste plaats. Nieuw dit jaar waren de onderdelen Trekkersprint waarbij niet de afstand telde maar de snelheid waarin de full pull gehaald werd, en de bedrijvencompetitie. Hier streden diverse teams om de winst en eer. Aansluitend aan de wedstrijd gingen de voetjes van de vloer tijdens het geweldige feest met DJ René van Dalen.

Ook op zaterdag was het een drukte van jewelste en werd er in diverse klassen gestreden om de overwinning. Na de wedstrijden werd er afgesloten met een feest in de tent in samenwerking met de Plattelands Jongeren Hoeksche Waard. Hier zorgden de DJ’s van Qmusic dat het dak eraf ging.

© Copyright - Stichting Trekkertrek Zuid-Beijerland | Hogeweg 2, 3284 KG Zuid-Beijerland | info@trekkertrekzuidbeijerland.nl