Ronkende trekkers bij zonovergoten Trekkertrek

ZUID-BEIJERLAND – “Zo willen we het zien!” schalde de presentator van Trekkertrek in Zuid-Beijerland door de luidspreker, terwijl een trekker zich met brullende motoren naar de full pull probeerde te rijden. Hoe meer rook en geluid hoe beter. Afgelopen vrijdag en zaterdag was het de 10e keer dat de Trekkertrek in de Hoeksche Waard plaats vond, een jubileumjaar. Het tweejaarlijks evenement van Stichting Trekkertrek Zuid-Beijerland is enorm populair.

Het trok dit jaar maar liefst 4.000 bezoekers, waaronder vele kinderen. De organisatie bood alles om de hobbysporters de gelegenheid te geven de show te stelen. De strijd werd gestreden op een echte kleibaan. Daarnaast was er voor de kinderen van alles te doen, waaronder kindertrekkertrek, een skelterbaan, zweefmolen en verschillende springkussens. Door het schitterende weer was het gezellig druk bij de barpunten op het terrein.

De vrijdagavond stond geheel in teken van het jubileumfeest en de vrachtwagentrek. Dit jaar werd er bij de vrachtwagens gestreden voor het Nederlands kampioenschap. Naast de vrachtwagens gingen er ook diverse trekkerklassen over de baan. De strijd ging er hard aan toe voor de fel begeerde eerste plaats. Aansluitend aan de wedstrijd gingen de voetjes van de vloer tijdens het geweldige jubileumfeest met DJ René van Dalen.

Ook op de zaterdag was het een drukte van jewelste en werd er gestreden om de overwinning.

© Copyright - Stichting Trekkertrek Zuid-Beijerland | Hogeweg 2, 3284 KG Zuid-Beijerland | info@trekkertrekzuidbeijerland.nl